Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Over Machinefabriek Sturm

Al in 1996 heeft Hans Sturm Machinefabriek Sturm opgericht, die sindsdien een snelle groei heeft doorgemaakt. In 2009 vestigde Sturm zich in een nieuw bedrijfspand, waarna de bedrijfsactiviteiten zich verder uitbreidden, zowel in bedrijfsomvang als in kennis, machinepark en efficiëntie.

Voor een soepele communicatie met onze klanten maken we gebruik van het MKG ERP pakket voor orderadministratie, planning en facturatie.

Onze producten

Onze producten kenmerken zich door een hoge mate van nauwkeurigheid, dankzij onze moderne en geavanceerde C.N.C. bewerkingsmachines, bediend door ons team van vakbekwame mensen. We investeren in de meest moderne apparatuur, zodat we onze hoge standaard van kwaliteit kunnen handhaven.

Ons machinepark staat niet alleen garant voor producten van niveau, maar ook voor een snelle levering tegen een gunstig tarief. Ons team en machinepark kenmerken zich door een hoge mate van flexibiliteit.

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren